Fundacja Przystań w Ścinawie po raz kolejny bierze udział w Świątecznej Zbiórce Żywności🥰 organizowanej przez Bank Żywności we Wrocławiu. W dniach 26-27.11.2021r. w godzinach 9.00- 18.00 w Ścinawie w sklepach DINO, Biedronce i POLOmarket, będą wystawione kosze na żywność🎁. Prosimy❤ Mieszkańców Gminy Ścinawa, którzy będą robili zakupy o wsparcie naszej AKCJI 🎁❤i wrzucenie do kosza artykułów, np. mąka, cukier, makaron, ryż, kasza, olej, konserwy itp. Zebrana żywność bedzie przekazana w formie paczek dla potrzebujacych osób, rodzin wielodzietnych, osobom niepełnosprawnym i pogorzelcom- wskazanym przez MGOPS w Ścinawie oraz podopiecznym Fundacji Przystań w Ścinawie❤.
Przed wejściem do sklepu Biedronka i POLOmarket będą stali nasi Wolontariusze🙍‍♂️🙍‍♀️. Dzięki tej akcji i PAŃSTWA pomocy❤🎁👍 ratujemy tegoroczne święta osób potrzebujących 🎅🌲🎅 i POMAGAMY LOKALNIE🥰❤ Możemy pomóc osobie, która mieszka tuż obok nas.
Z góry dziękujemy😍👏 za wsparcie i pomoc w akcji „Świątecznej Zbiórki Pomocy „💝💕